Två år.

För prick två år sedan var jag på mina första introföreläsningar på juristprogrammet. Jag var supernervös men samtidigt peppad på en nystart. 2012 var ett riktigt pissår, om jag ska vara ärlig - så det var väldigt skönt för mig att liksom... börja om, på sätt och vis. För första gången kanske någonsin (dittills, i alla fall) kände jag mig relativt säker på vad jag ville göra med mitt liv (eller snarare de kommande 4,5 åren). Och nu, så här två år senare, känner jag att jag verkligen har gjort rätt val. Jag har lärt känna så fina människor och jag har blivit mer allmänbildad och jag tycker (för det mesta, i alla fall) att det faktiskt är roligt att gå i skolan.

Så, nu har jag alltså pluggat juridik i två år. Jag tänkte att jag, enligt devisen write what you know, borde skriva lite mer om skolan och hur det är att plugga juridik osv. Det är ju trots allt en ganska stor del av mitt liv. Men jag vet inte, det kanske inte är så intressant. Vad tycker ni?

Plugga juridik I Alexandra Mabon

Så här såg jag ut när jag precis hade kommit hem från reservuppropet där jag fick veta att jag hade kommit in på juristprogrammet. Så gullig och liten :')

PS. Scrollade igenom mitt photobooth-bibliotek för att hitta den här bilden och insåg att jag ändå är hella cute?! Har alltid varit en ful ankunge, så kompenserar genom att gilla mig själv lite extra mycket nuförtiden.

VARDAGAlexandra12 Comments