Urban Legend.

Filmtips: Urban Legend
Filmtips: Urban Legend
Filmtips: Urban Legend
Filmtips: Urban Legend
Filmtips: Urban Legend
Filmtips: Urban Legend
Filmtips: Urban Legend
Filmtips: Urban Legend
Filmtips: Urban Legend
Filmtips: Urban Legend
Filmtips: Urban Legend
Filmtips: Urban Legend
Filmtips: Urban Legend
Filmtips: Urban Legend
Filmtips: Urban Legend
Filmtips: Urban Legend
Filmtips: Urban Legend

Hej hej :)) Jag vet att jag inte har bloggat på superlänge nu. Jag skulle kunna säga att det har att göra med att jag har börjat skolan igen och att jag har fullt upp med diverse skattesatser och resultaträkningar, men det skulle inte riktigt stämma eftersom skatterätten typ är den lugnaste kursen hittills på hela juristprogrammet. Jag har helt enkelt inte haft något blogglust, men nu är den tillbaka! Tror jag. Eller så kanske jag bara behöver lite bekräftelse.

Hur som helst. En konsekvens av att jag faktiskt har tid att göra annat än att stressgråta på kvällar och helger numera är att jag bland annat har hunnit plöja igenom typ halva min watchlist på IMDb. Förra veckan såg jag en en 90-talsskräckis som hette Urban Legend!! Den utspelar sig på ett college där studenterna en efter en blir mördade i situationer som kusligt nog liknar kända urban legends. ni vet, typ den HÄR (där ett par sitter i en bil och killen går för att kolla något, tjejen blir orolig när han inte kommer tillbaka, går ut ur bilen för att leta efter honom och upptäcker då att han blivit mördad av en förrymd mentalpatient) eller den HÄR (där en mördare gömmer sig i baksätet på en ung kvinnas bil). Ja, ni fattar.

Den var faktiskt förvånansvärt bra för att vara en b-film, den innehöll liksom det mesta en sån här film ska innehålla: 90-talsoutfits, superfint college campus, old school internet chat rooms, snygga killar (alltså, jag tycker verkligen inte att jared whatshisface är snygg, men det finns det ju folk som gör. not that there's anything wrong with that) & tara reid.

FILM & TVAlexandra1 Comment