London, dag fyra.

london, day four.
Bill's, Hoxton I Alexandra Mabon
london, day four.

london, day four.

london, day four.

london, day four.

london, day four.

london, day four.

london, day four.

london, day four.

Sista dagen i London gick vi upp relativt tidigt och packade ihop våra saker innan vi gick till Bill's för att äta brunch. Jag tog äggröra med rökt lax igen <3 Efter vi hade ätit klart gick vi tillbaka till lägenheten för att lämnade tillbaka nycklarna, och så åkte vi för att lämna våra väskor på Victoria Station. Sen fick det bli en snabb runda på Oxford Street för att inhandla viktiga saker, till exempel mr. men-böcker :)))

Så köpte vi med oss sushi och satte oss i Hyde Park för att fördriva tiden innan vi behövde åka till flygplatsen. Till slut var det dags att bege oss, så vi hämtade upp våra väskor och tog tåget till Gatwick och så var det slut på den lilla londonhelgen. så bra resa!!