London, dag ett.

london, day one.

london, day one.

london, day one.

london, day one.

london, day one.

london, day one.

london, day one.

london, day one.

london, day one.
 Saras bild! det här var utsikten från vårt vardagsrum!! <3

Saras bild! det här var utsikten från vårt vardagsrum!! <3

london, day one.

london, day one.

london, day one.

london, day one.

london, day one.

london, day one.

london, day one.

london, day one.
 Också Saras bild :)))

Också Saras bild :)))

london, day one.

london, day one.

london, day one.

london, day one.

london, day one.

Förra torsdagen mötte jag upp Sara, Johan, Madde och Erik på Cityterminalen och så tog vi flygbussen till Skavsta. Jag sov i princip hela buss- + flygresan, men inget kul hände då ändå, så let's skip ahead. När vi kom fram åt vi lunch på Pizza East innan det var dags att hämta nycklarna till lägenheten vi skulle hyra. Efter en liten vilopaus gav vi oss ut igen - vi promenerade runt i området, tog en kaffe på Ace Hotel och öl på Boxpark Shoreditch.

På kvällen gick vi och åt burgare på The Diner - jag åt v ä r l d e n s godaste halloumiburgare med ugnsrostad paprika och avocado på!! Dog. Efter det hängde vi på nån innergård och drack lite vin innan vi drog till The Old Blue Last en sväng. Till slut var vi supertrötta allihopa efter en lång dag på resande fot, så då gick vi hem och sov! :))

Vill ni se det hela ur en annan synvinkel har Sara bloggat om det här och Madde här!