New York, femte dagen.

new york, day five.

new york, day five.

new york, day five.

new york, day five.

new york, day five.

new york, day five.

new york, day five.

new york, day five.

new york, day five.

new york, day five.

new york, day five.

new york, day five.

new york, day five.

new york, day five.

new york, day five.

Kallar denna lilla bildserie "besvärad och slightly windswept".

new york, day five.

new york, day five.

new york, day five.

new york, day five.

new york, day five.

Femte och sista dagen i New York: fotade visst lite dåligt, för jag kommer liksom inte alls ihåg vad vi gjorde på förmiddagen?? Aja. Ungefär vid lunchtid tog vi i alla fall tunnelbanan typ till tribeca och promenerade bort mot Brooklyn Bridge. Gaby och mamma powerwalkade fram och tillbaka medan jag lunkade på i maklig takt. Man behöver ju faktiskt inte alltid stressa :) :) :) det var i alla fall jättefint!!

När vi var färdigpromenerade åkte vi till West Village och åt en sen lunch på Buvette och efter det var det dags att plocka upp våra väskor och åka mot flygplatsen. Så himla bra resa, älskar New York!! Hade lätt kunnat stanna i flera veckor till, känns det som.