New York, tredje dagen.

new york, day three.

new york, day three.

new york, day three.

new york, day three.

new york, day three.

new york, day three.

new york, day three.

new york, day three.

new york, day three.

new york, day three.

new york, day three.

new york, day three.

new york, day three.

new york, day three.

new york, day three.

new york, day three.

---> :)))

new york, day three.

new york, day three.

new york, day three.

new york, day three.

på bleecker street stod några personer från en animal shelter med några rescue dogs som skulle adopteras bort.
tittaaaa vilka gulliga jag dör!!

new york, day three.

new york, day three.

new york, day three.

new york, day three.

new york, day three.

new york, day three.

new york, day three.

new york, day three.

Tredje dagen i New York klädde vi på oss våra mest sporty kläder, gick neråt förbi Flatiron building, och så åt vi frukost på Le Pain Quotidien. Efter frukosten tog vi tunnelbanan upp till Central Park för lite *friluftsliv*. Mamma var fett duktig och sprang runt the reservoir medan jag och gaby satt i gräset och åt oreoglass i stället. Lite senare strosade vi runt på Upper East Side och konstaterade att en takvåking med utsikt över Central Park skulle en inte direkt tacka nej till. Jaja, det är väl bara att gifta sig rikt.

Framåt kvällen rörde vi oss nedåt mot Lower East Side för att äta middag på the meatball shop. Det var supergott + bra vegetariskt alternativ!! På hemvägen gick vi förresten förbi Arlene's Grocery, där the strokes hade en av sina första spelningar någonsin :') Väl hemma på hotellet satt jag och mamma i hotellbaren och drack drinkar ett tag innan vi gick upp till rummet och läste/kollade på tv.