Nytt år.

Nyårslöften, 2015 I Alexandra Mabon

Hej, kompisar. Gott nytt år och så - hoppas ni hade en fin nyårsafton. Precis som med julhelgen tror jag tyvärr att det är lätt att ha alldeles för höga förhoppningar på att det kommer bli den bästa kvällen ever osv. Och så måste det ju verkligen inte vara. Jag hade hur som helst en jättefin kväll som innehöll både trerättersmiddag och hemmafest. Jag känner inte egentligen för att kokettera med att jag minsann inte har några nyårslöften - tvärtom är jag av någon anledning väldigt mycket för hela den här grejen med "nytt år = nytt liv" haha...

Så, här är ett litet urval av några saker jag vill göra i år:
→ Slösurfa mindre. Har redan tagit bort twitterappen på min mobil!!
→ Bli bättre på att blogga. Jag tycker ju att det är roligt men är allt som oftast för lat för att prioritera bloggen, särskilt när det är stressigt i skolan och så.
→ Inte snooza femtioelva gånger på morgonen, utan i stället gå upp när väckarklockan ringer.
→ Gå igenom + sortera mina foton och städa min dator.
→ Rensa ur min garderob.
→ Fortsätt läsa mycket (mitt mål just nu är 30 böcker, men får se lite hur det blir med det) + fortsätta med bokklubben.

VARDAGAlexandraComment