San Francisco, fyra.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

Min sista dag i San Francisco bestämde jag mig för att kolla in The Painted Ladies på egen hand när Louise var i skolan. Det jobbigaste med San Francisco tyckte jag var att jag hela tiden kollade upp var saker låg i mobilen och tänkte "jamen det här var ju bara 2 km bort, det blir ju en bra och kort promenad" och sen.... så visar det sig att det är 2 km av sådana här backar typ. Det var bara att kämpa på, helt enkelt!!

Men ja, jag åt lunch på ett fik och läste lite i min första bokklubbsbok, spanade in hus som såg ut att höra hemma i Sabrina the Teenage Witch och bara njöt av att kunna ta en veckas paus från att plugga skatterätt. Framåt kvällskvisten gick jag hem till Louise för att packa väskan innan jag åkte till flygplatsen. På flyget hem satt jag bredvid världens snällaste kvinna som gav mig choklad bara sådär?? Så var det slut med den fina, fina resan och nu saknar jag mest bara Louise igen. Tur att internet finns.