November, hittills.

farang.

farang.

farang.

farang.

I. I början på månaden åt jag och mamma middag på Farang. Älskar det stället, så sjukt god mat + lounge-y atmosphere. Smidigt också att det ligger precis runt hörnet från där vi bor.

a saturday in november.

a saturday in november.

a saturday in november.

a saturday in november.

II. Världens gulligaste hund - Chanel! - kom och bodde hos mig i en hel vecka. Vi tog långa promenader tillsammans och jag hann lyssna igenom en hel (virtuell) hög med ljudböcker. Ändå sjukt mysigt med en lurvig liten kompis som sover vid ens fötter.

event @ monki.
Flora Wiström, Monki I Alexandra Mabon

III. Jag + ca halva min lilla bokklubb var på ett butiksevent som Flora hade på Monki. Vi drack öl och käkade miniburgare och kollade på fina kläder. Köpte dock inget men ändå sjukt bra sätt att tillbringa en torsdag på. Bilden på mig är Saras, förresten!

Supper, Stockholm I Alexandra Mabon
Café Pascal, Stockholm I Alexandra Mabon

IV. Förra veckan hade jag fullt upp i princip varje dag - mest för att min styvpappa var i Stockholm på besök, så då hade jag och mamma lite saker inplanerade. En kväll gick vi till exempel till Supper (till vänster) och det var verkligen helt AMAZING, så där har ni ett litet ~onsdagstips~. Supergod mat och schysst stämning osv. Dessutom hann jag och Sara ta igen över en cappuccino på Café Pascal (till höger). Hur fint som helst där, ju.

@highfivechrissy I Alexandra Mabon

V. Hade förutom en bra (men stressig) vecka dessutom en jättefin helg. På fredagen mötte jag upp några vänner från skolan på ett ställe där de sålde öl för 25 kr och väntade på att fler personer skulle trilla in. Till slut satt vi ett helt himla gäng och trängdes runt några bord och snackade politik och plugg. Älskar älskar älskar att jag äntligen har hittat folk i skolan jag gillar som inte bara är superbra och smarta personer, men som dessutom delar mina politiska åsikter.

Och i lördags mötte jag upp Chrissy vid Gullmarsplan och så promenerade vi tillsammans till Maria och Calles döfina lägenhet. Maria fyllde år och skulle ha fest!! Vi drack rödvin ur plastglas och köade Kanye West och Arctiv Monkeys i Spotify och trängdes i köket och snackade skit om puckade killar. Bilden ovan är förresten Chrissys!! Och så har min månad sett ut hittills, dvs. helt sjukt grym (känner just nu att detta inlägg innehåller alldeles för många superlativ, men så får det vara). Varför deppa över att det är november när man kan hitta på en massa roliga saker i stället?? Nu ska jag i alla fall återgå till att vara stressad över att jag knappt har läst någon kurslitteratur hittills på den här kursen (straffrätt!!) och så ska jag dricka öl med Matilda, woho!!