San Francisco, tre.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

En av de sista dagarna i San Francisco vaknade vi sent och bestämde oss sedan för att hänga i Fisherman's Wharf. Veckan jag var där var det Fleet Week (gillar att min enda referens till det här är..... sex and the city.....) och just den här dagen hade de någon sorts flyguppvisning och andra spexiga grejer, så det var verkligen heelt packat med folk. Vi gick mest runt och kollade i affärer och pratade om att Louise ville sluta plugga reklam och i stället bli stridspilot eftersom det såg så coolt ut. På kvällen när vi började bli hungriga styrde vi stegen mot närmaste någotsånär icke-turistiga restaurang för att käka skaldjur med världens drömmigaste utsikt över stilla havet. Efter middagen tog vi en cable car hem och det var så coolt!! Sån äkta turist som ba "woohoo - spårvagn!!" :) :) :) jaja.