San Francisco, två.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.
san francisco alexandra mabon
San Francisco I Alexandra Mabon
San Francisco I Alexandra Mabon

Fredagen i San Francisco tillbringades i China Town, där vi mest bara promenerade runt och kikade in i diverse krimskrams-affärer. Hamnade till slut i North Beach och på City Lights Bookstore där jag kanske stannade lite väl länge. På kvällen hade jag och Louise mini-förfest i hennes säng innan vi gick till Bar None med ett helt gäng av hennes kompisar och drack billiga drinkar. På något sätt hamnade vi sedan i nån himla partybuss med strippstänger som tog oss till en klubb som hette Monarch. Av förklarliga skäl tillbringades hela lördagen i sängen med Netflix, så... ja, det blev inga fler bilder från den helgen :)))

Nu åker jag till västkusten för att hänga med min familj! Vi hörs, puss.