San Francisco, ett.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

san francisco.

Här kommer äntligen lite bilder från de första två (tror jag?) dagarna i San Francisco!

Jag kom fram sent på kvällen en tisdag och kramade om Louise hårt på ett gathörn i downtown San Francisco. Vi gick hem till henne och kollade på nån serie på Netflix innan vi somnade tätt intill varandra. Nästa dag satt vi sida vid sida på Louises stammisfik och pluggade tillsammans. Alltså, kontrasterna när jag satt och räknade ut kapitalvinster vid avyttring av fastigheter och Louise gjorde en social media analysis för ett valfritt varumärke....

När louise gick till skolan på eftermiddagen gav jag mig av på en promenad för att utforska staden lite. I oktober 1992 (alltså för exakt 22 år sedan) flyttade mamma, pappa och jag till San Francisco för att bo där i ungefär ett år medan pappa jobbade. Så jag bestämde mig för att gå bort och kolla in området där vi bodde, Ganska nära Fisherman's Wharf med utsikt över Alcatraz. Det var verkligen fint att få se var jag tillbringade mitt första år. På kvällen åt jag och louise middag och kollade på en dålig skräckfilm och så var det med det.